Yalova'da Atatürk'ü Anma Programları Kapsamında Duygusal Anlar Yaşandı Yalova'da Atatürk'ü Anma Programları Kapsamında Duygusal Anlar Yaşandı

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları ile ailelerini ağırladığı bir yemekte buluşturarak yerel demokrasinin önemine vurgu yaptı.

Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün salonunda düzenlenen bu anlamlı buluşmaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Yalova AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, İl Genel Meclis üyeleri Resul Çiftçi ve Mustafa Tunalı, Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak ve Ali Saruhan, mahalle ve köy muhtarları ile aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Sizler demokrasinin ilk halkasısınız. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Biz de Altınova Belediyesi olarak, mahalle ve köylerimize elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bizim kapımız her zaman sizlere açık" dedi.

Bu tür buluşmalar, yerel yöneticilerle mahalle ve köy muhtarlarının işbirliği ve iletişiminin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşırken, yerel hizmetlerin daha etkili bir şekilde sunulmasına katkı sağlıyor. Başkan Dr. Metin Oral'ın, muhtarlarla gerçekleştirdiği bu yemek buluşması, Altınova'nın daha da gelişmesi ve halka daha iyi hizmet sunulması yolunda atılan olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Çetin KEYDAL