Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen ve 3 aracın karıştığı feci kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada, Mehmet Deniz'in kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçip Adem Yağız'ın kullandığı cipe çarptı. Yağız'ın aracına çarpan kamyonetin sürücüsü F.K. oldu. Kazada Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Adem Yağız hayatını kaybetti.

Kaza, Serik ilçesi D-400 karayolu, Belkıs Kavşağı'nda meydana geldi. Saat 00.10 sıralarında gerçekleşen kaza sonrasında olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda kazada Mehmet Deniz (25) ve aynı araçta bulunan Osman Tunç ile Adem Yağız'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazaya karışan araçlar ve sürücülerinin kimlik bilgileri şöyle:Antalya'da Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

  • Mehmet Deniz'in kullandığı otomobil
  • Adem Yağız'ın kullandığı cip
  • F.K.'nin kullandığı kamyonet

Olay sonrası savcılık incelemesinin ardından hayatını kaybeden Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Adem Yağız'ın cansız bedenleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Beşiktaş (BJK) - Antalyaspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle! Beşiktaş (BJK) - Antalyaspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Kazanın meydana gelme nedeni henüz netlik kazanmamış olsa da, benzer kazaların önüne geçmek için sürücülerin dikkatli olması ve hız sınırlarına uyması önemlidir. Ayrıca, yollardaki güvenlik önlemlerinin artırılması ve sürücülerin eğitimlerinin düzenli olarak yenilenmesi de kazaların azaltılmasına yardımcı olabilir.Antalya'da Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti (2)

Bu tür kazaların önüne geçmek için sürücülerin trafik kurallarına uyması, hız sınırlarına dikkat etmesi ve dikkatli olması gerekmektedir. Ayrıca, araçların düzenli olarak bakımının yapılması ve yollardaki güvenlik önlemlerinin artırılması da kazaların azaltılmasına yardımcı olabilir. Kazaların önlenmesi için herkesin sorumluluk alması ve bu konuda bilinçlenmesi önemlidir.

Editör: Kader GÜL