Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK ile Eyüpspor arasında oynanan maçta, tribünlerden atılan maddeler nedeniyle büyük gerginlik yaşandı. Maç sırasında Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve futbolcu Uğur Demirok'a yabancı madde isabet etti. Demirok, yüzüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırıldı. Olaylar sebebiyle maç 15 dakika durdu.Gergin Anlar Tribünde ve Sahada

Karşılaşma, ilk yarının son bölümünde gelişen olaylar nedeniyle büyük bir kaosa sahne oldu. Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan maçın 45. dakikasında Celal'e yapılan faul sonrası ev sahibi Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, hakeme sert itirazlarda bulundu ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu olayın ardından ev sahibi taraftarlar tribünden sahaya ve Eyüpspor'un yedek kulübesine maddeler atmaya başladı.Arda Turan'a Yabancı Madde Atıldı, Maçta Gerginlik!

Başkanlar Sahaya İndi, Oyun 15 Dakika Durdu

Olayların büyümesi üzerine Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, sahaya inerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. İki başkanın çabaları sonucunda oyun yaklaşık 15 dakika ara verdi ve gerginlik yatıştırıldı. Maç, çevik kuvvet ekipleri nezaretinde soyunma odasına giderek devam etti.

Arda Turan'a Atılan Maddeler ve Hastaneye Kaldırılan Futbolcu

Tribünden atılan maddelerin Arda Turan ve Uğur Demirok'a isabet etmesi sonucu maçta büyük bir gerilim yaşandı. Demirok, yüzüne aldığı darbe nedeniyle zor anlar yaşarken, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Turan ise maçın 80. dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

YAZAR SPOR: Sporda Gelişmeler, Maçlar ve Transferler YAZAR SPOR: Sporda Gelişmeler, Maçlar ve Transferler

Maç Sonucu ve Öne Çıkan Detaylar

Karşılaşma, Eyüpspor'un 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Maçın tek golünü atan isim ise Fredy oldu. Olaylar nedeniyle maçın sona ermesinin ardından sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandıran kareler ve videolar paylaşıldı.

Editör: Kader GÜL