Berkin Gökbudak’la  nikah kıyan ünlü oyuncu Aslı Enver, anne olacağını   doğmaya yakın bir süre önce açıklamıştı. Bir kız bebek  dünyaya getiren oyuncu, yeni yaşını kutlamak için eşiyle dolma öncesi yurt dışına çıkmıştı.  Budak ile sade bir  nikah dünyevine giren yıldız, ilk kez karnı burnunda pozlarını  paylaşmış ve binlerce yorum beğeni almıştı.

Bir ay önce  bebeğini dünyaya getiren ünlü oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından kızı ve eşiyle ile birlikte çektiği bir ayna pozunu takipçileri ile paylaştı. Enver, bu paylaşımı ile yeni anne olma heyecanını ve  ne kadar mutlu olduğunu da sevenlerine yansıtmış oldu. Rol aldığı  her projede başarısıyla  hafızalara kazınan ve geçtiğimiz  yıl Berkin Gökbudak ile evlilik yapan Aslı Enver, 1 ay önce ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Şimdilerde  zamanının önemli  bir bölümünü çocuğuyla geçiren Enver,  son olarak kızı ve eşiyle çekilmiş ayna pozunu  takipçileri için paylaştı.

Aslı Enver-1

Aslı Enver Ayna Karşısında Poz Verdi!

Aslı Enver, geçen Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Nikahın ardından Aslı Enver’in iki aylık hamile olduğu haberi çıkmış; oyuncunun, başrolünde olacağı diziyi hamilelik nedeniyle bırakmak zorunda kaldığı bilgisi verilmişti. Aslı Enver-Berkin Gökbudak ailesinden doğum haberi 4 Temmuz’da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde doğan kızlarına Elay adını vermişti. Ünlü oyuncu son olarak pozuyla dikkat çekti.

13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Ayna Pozuna Beğeni Yağmuru!

Bilindiği üzere en sevilen ve beğenilen oyunculardan biri olan Aslı Enver geçtiğimiz Temmuz ayında Elay isimli bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Herkesin merak ettiği bebeğin yüzünü pek kimse görmese de Instagramdan son paylaşılan aile pozuna binlerce beğeni geldi. Evlerindeki aynada kızı ve eşi ile mutluluk pozu veren Enver, sevenlerini de mutlu etti. Herkes bebeğin net pozunun geleceği günü heyecanla beklemeye başladı.