İddialara göre, aralarında uzun süredir devam eden husumet bulunan aileler, mahallelerinde karşılaşınca tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Son Dakika: Okul Çökmesi Sonucu 12 Ölü Son Dakika: Okul Çökmesi Sonucu 12 Ölü

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine hızla intikal etti. Ancak taraflar polisin uyarılarına aldırış etmeyerek kavgaya devam etti. Polisler, kavgayı durdurmak için havaya uyarı ateşi açtılar. Ancak bu müdahale sırasında 4 polis memuru ve 1 mahalle bekçisi hafif şekilde yaralandı.

Yaralı polis memurları ve bekçi, hemen çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ciddiyet arz etmeyen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kavga sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 kişi ise sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayın şiddetini gösteren bir diğer detay ise kavga anlarının bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilmiş olmasıydı. Görüntülerde, sokak üzerinde iki grup arasında yaşanan kavga anları ve polislerin müdahalesi yer alıyor.

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Tarafların ifadeleri alınırken, olayın neden çıktığı ve detayları üzerinde duruluyor.

Bağcılar'da yaşanan bu olay, mahalle halkı arasında endişe ve korku yarattı. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını ve güvenlik önlemlerinin artırıldığını belirtti. Güvenlik güçleri, olayların bir daha yaşanmaması için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

Editör: Kader GÜL