2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Yılmaz'ın hayatı, nereli olduğu ve siyasi kariyeri hakkında merak edilen detayları sizin için derledik.

Yücel Yılmaz'ın Biyografisi

Erken Yaşam ve Eğitim

Yücel Yılmaz, 1975 yılında doğdu. Balıkesir'de eğitimini tamamlayan Yılmaz, daha sonra Eskişehir'de üniversite eğitimi aldı. Üniversite yıllarında öne çıkan liderlik yetenekleriyle üniversite öğrenci senatosu başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi.

Askerlik ve Eğitim Sektöründeki Kariyer

Bandırma 6. Ana Jet Üssü'nde Asteğmen olarak askerlik görevini tamamlayan Yücel Yılmaz, eğitim sektörüne adım attı. Türkiye genelinde hizmet veren Yabancı Dil Okulları'nı kuran Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda İngilizce Öğretmenliği yaparak kariyerine başladı.

Susurluk'ta Zincirleme Kaza Meydana Geldi Susurluk'ta Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Ticaret ve Siyasetteki Başarıları

Ticaret hayatına atılmadan önce çeşitli derneklerde aktif rol alan Yücel Yılmaz, Balıkesir Ticaret Odası'nda 2 dönem meclis üyeliği ve bir dönem Meclis Başkanlığı yapmıştır. Bu süreçte, iş dünyasında ve siyasetteki başarılarıyla dikkat çeken Yılmaz, 31 Mart 2019'da yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Yücel Yılmaz'ın liderlik ve hizmet anlayışını desteklemek için şimdi harekete geçin!