Bartın'da yaşanan trafik kazası sonucu 1'i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Kazada karşı istikametlerden gelen 2 araç, hız uyarı tabelası önünde çarpıştı. Olay, Bartın istikametine seyreden bir aracın, karşı yönden gelen bir araçla kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi.

Elini Testere ile Kesip Yaralanan Vatandaş Helikopterle Ankara'ya Sevk Edildi Elini Testere ile Kesip Yaralanan Vatandaş Helikopterle Ankara'ya Sevk Edildi

Kazada bir araç su kanalına devrilirken, diğer araç ise neredeyse su kanalına girecekken durabildi. Araç içerisinde bulunan 3 kişiden biri çalılık alana savrulurken, 2 kişi araç içerisinde sıkıştı. Kurtarma çalışmaları sonucunda araçta sıkışan 2 kişi başarılı bir şekilde kurtarılarak ambulansa bindirildi.

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, Bartın'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trafik kazaları, trafik kurallarına uymamanın ve dikkatsizliğin sonucunda meydana gelir. Trafikte hız kurallarına uymak, dikkatli ve saygılı bir sürücü olmak, çevremizdeki insanların ve kendi can güvenliğimizi sağlamak adına önemlidir.

Editör: Kader GÜL