Cezayir sorgu odasında neler yaşayacak? Tura'nın hedefinde bu defa kim var? Leyla, Arzu'nun neler çevirdiğini ortaya çıkarabilecek mi?

Cezayir, Sorgu Odasında Neler Yaşayacak?

Cezayir, yaptığı plan sonucunda Erman'ı ele geçirmeyi başarır. Erman, şimdiye kadar yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermek zorundadır. Öte yandan, Tura adlı bir bela ortaya çıkar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Tura'nın amacı, Cezayir'den geçmişin intikamını almaktır.

MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu

Leyla ve Arzu'nun Hikayesi

Leyla, bebeğinin cinsiyetini öğrenmenin sevincini ailesiyle paylaşırken, Fransa'daki karanlık geçmişi nedeniyle zor durumda olan Arzu, kızı Ada'yı kullanarak Cezayir'den yardım ister. Elif, Arzu'nun oynadığı oyunu açığa çıkarmaya çalışırken kendisini bir oyunun içinde bulacaktır.

Tura ve Cezayir Arasındaki Gerilim

Cezayir, Gedikali'nin fabrikasını alan gizemli ismin Tura olduğunu öğrenince harekete geçer. Tura ise Vedat'ı ele geçirerek çoktan hamlesini yapmıştır. Atakan, Cezayir ve Tura'yı bir araya getirir. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin buluşması Tura'nın bir başka sürprizine gebedir.

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin yeni bölümü 14 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'da!

Editör: Kader GÜL