Değişkenlik gösteren dolar kurunun etkisiyle benzin fiyatları sürekli olarak değişiyordu. Ancak son zamanlarda yapılan zamlar sürücüleri zor durumda bırakmıştı. Ancak bu indirimle birlikte sürücülerin yüzü güldü.

İstanbul'da benzinin litresi 41,29 TL iken motorin 40,22 TL'ye satılıyor. Ankara'da ise benzinin litresi 42,23 TL, motorin ise 41,15 TL olarak belirlendi. İzmir'de ise benzinin litresi 42,51 TL iken motorin 41,46 TL'den satılıyor.

Sebzelerin Endonezya Mutfağındaki Yeri Nedir? Sebzelerin Endonezya Mutfağındaki Yeri Nedir?

Benzin İndirimi Sürücülere Neler Getirecek?

Benzin fiyatlarındaki bu indirim, sürücülere ciddi anlamda bir tasarruf sağlayacak. Özellikle uzun yolculuk yapan ve araçlarını sık sık kullanan sürücüler, bu indirimin sevindirici olduğunu belirtiyor. Ayrıca, benzin fiyatlarındaki bu indirimin diğer sektörlere de olumlu yansımaları olması bekleniyor.

Benzin fiyatlarındaki bu indirim sürücüleri sevindirirken, gelecekteki fiyatlar konusunda belirsizlik devam ediyor. Ancak şu an için sürücüler, deponuzu doldurmanın tam zamanı olduğunu düşünebilir. Yakıt fiyatlarındaki bu indirimin diğer sektörlere de olumlu yansımaları olması bekleniyor.

Editör: Kader GÜL