13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

11 yıllık eşi Fatoş Yelliler ile yaşadığı boşanma sürecinin ardından Mardini hayatında büyük bir dönüşüm geçirdi. Gardırobunu tepeden tırnağa yenileyen ve farklı tarzlar deneyen ünlü şarkıcı sosyal medyada sıkça konuşulan bir isim haline geldi. Berdan Mardini'nin ilginç tarz değişiklikleri arasında en çok dikkat çekenlerden biri masa örtüsüyle sahneye çıkmak oldu.

Ken Gibi Görünmek İçin Radikal Bir Tarz Değişikliğine Geçti

Bir süre önce Bodrum'daki sahne performansı için tercih ettiği masa örtüsü kıyafeti sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Mardini'nin ilginç tercihleri bununla sınırlı değil. Ünlü Türkücü Berdan Mardini son paylaşımıyla Barbie akımının etkisi altına girdi. Mardini Ken gibi görünmek için radikal bir tarz değişikliği geçirerek sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Boşanma Sürecinin Değiştirdiği Söyleniyor

11 yıllık eşi Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Mardini bu dönemde yaşam tarzını büyük ölçüde değiştirdi. Özellikle son zamanlarda gardırobundaki değişimle sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine maruz kalan Mardini, Barbie akımının etkisine kapıldı. Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'in stilini taklit eden Mardini pötikare desenli takım elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Berdan Mardini'nin Barbie akımı ve benzeri tarz değişiklikleri onun gündemde kalmasını sağlıyor. Ünlü türkücünün gelecekte ne gibi sıradışı tercihlerde bulunacağını ve takipçilerini nasıl şaşırtacağını ise zaman gösterecek gibi görünüyor. Kimileri değişiminin cesur ve özgün olduğunu savunurken kimileri ise eski tarzından vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyor.

Ben Seviyorum Yakışmış Bence Diyerek Barbie Akımına Dâhil Oldu

Şimdi ise ünlü türkücü Barbie akımının etkisine kapıldı. Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'in stilini taklit eden Mardini pembe takım elbise ve pembe spor ayakkabılarıyla karşımıza çıktı. Sosyal medya hesabından bu görünümünü paylaşan Mardini Ben seviyorum yakışmış bence notuyla takipçilerine seslendi. Bu tarz değişiklikleri ve Barbie akımına olan ilgisi Mardini'nin takipçileri arasında karışık tepkilere neden oldu. Kimileri değişiminin cesur ve özgün olduğunu savunurken kimileri ise eski tarzından vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyor.