Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanını dorukta yaşarken, KF Tirana ile yapacağı maçın hazırlıklarını titizlikle sürdürdü. Siyah-beyazlılar, sezonun ilk resmi maçına UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda çıkacak olmanın heyecanını taşıyarak, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yoğun bir antrenman gerçekleştirdi.

Fenerbahçe - Hull City Maçı Canlı İzle FB Hull Hazırlık Maçı Şifresiz Yayın Fenerbahçe - Hull City Maçı Canlı İzle FB Hull Hazırlık Maçı Şifresiz Yayın

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulundan önemli isimlerin de hazır bulunduğu basına kapalı antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş'in liderliğinde yapılan çalışma, hem kondisyon hem de taktik üzerine odaklandı. Futbolcular, kuvvet, sıçrama ve sürat çalışmalarıyla başladıkları antrenmana, özverili bir şekilde katıldılar. Daha sonra pas çalışmalarıyla top kontrolünü geliştiren oyuncular, çift kale taktik maçıyla antrenmanı tamamladılar.

Tüm takım, KF Tirana ile oynanacak olan maçın önemini kavramış durumda. Bu mücadelede elde edilecek başarı, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş için yeni bir sayfa açacak ve hedeflerine ulaşma adına büyük bir adım olacak. Takımın antrenmanlara olan odaklanması ve teknik direktör Şenol Güneş'in vizyonu, taraftarların da umutlarını yükseltti.

KF Tirana karşılaşması öncesinde son antrenman yarın saat 19.00'da yapılacak ve takım kampa girecek. Teknik direktör Şenol Güneş ise antrenman öncesi saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, maç hakkındaki düşüncelerini ve takımın durumunu medya ile paylaşacak.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki performansı, tüm Türk futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Taraftarlar, takımlarının başarısı için stadyumu doldurarak, coşkulu bir şekilde destek vermek için sabırsızlanıyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa arenasında elde edecekleri başarılarla Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst tura yükselmek için mücadele edecekler.

Tüm gözler, Beşiktaş'ın KF Tirana ile oynayacağı kritik müsabakada olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi, heyecan verici ve zorlu maçlarla dolu bir yolculuk vadediyor. Futbolseverler, takımlarını desteklemek için sabırsızlanırken, Beşiktaş'ın kahramanları da ellerinden gelenin en iyisini yaparak, Türk futboluna gururla hizmet etmeye kararlı görünüyor.

Editör: Çetin KEYDAL