Nevşehir'de Üst Kat Komşusuyla Tartışan Kişi ve Boksör Arkadaşı Tarafından Darp Edildi

Nar Beldesi'ndeki bir sitede yaşanan olayda, Bilal Köse isimli kişi, 2 yıl boyunca sürekli rahatsız edildiğini belirterek güvenlik kamerası taktırdığını ifade etti. Komşusuyla yaşadığı tartışmanın ardından kendisinin ve kızının apartman girişinde darp edildiğini iddia etti. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Beyza Nur Köse, hukuk fakültesi öğrencisi olarak hak ettikleri cezayı almasını istedi.

“Sandalyelere patik diktik”

Oturdukları sandalyeden çıkan seslerden dolayı komşuları tarafından sürekli rahatsız edildiklerini söyleyen Anne Gönül Köse ise komşularını rahatsız etmemek için önce sandalyelerin ayaklarına keçe yapıştırdı. Buna rağmen komşularının şikâyeti bitmeyince çareyi sandalyelere patik örmekte buldu.

“Güvenlik Kamerasını da kırdılar”

İki komşu arasındaki kavgaya sürekli şahit olduğunu anlatan apartman sakinlerinden Kadir İzci; “Alt komşumuz iki senedir 'gece geç saatlerde gürültü yapıyorsunuz' diye kapıya dayanıyor. Geçtiğimiz Ramazan ayında da ellerinde bıçak ile yine kapıya dayandılar. Kapıya tekmeyle, yumrukla, bıçakla saldırıyorlar” dedi.

75 İlde Dev Operasyon: 1819 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı 75 İlde Dev Operasyon: 1819 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı

Olayın yaşandığı gün alt komşularının önce geldiklerini söyleyen İzci, "Böyle bir şey olacağını tahmin etmemiştik. Apartman girişinde kız çocuğuna saldırmışlar. Evin girişindeki kamerayı kırmışlar” ifadelerini kullandı. Komşular arasında yaşanan olayı anlatan Yasin Şafak yaptığı açıklamada; “Evde yatıyordum. Bir çığlık koptu ve kavga olduğunu anladık. Babamla aşağıya indiğimizde iki kişi ablayı dövüyorlardı. Bizi ve diğer komşuları görünce bırakıp eve çıktılar" dedi.

Editör: Çetin KEYDAL