Meteoroloji Uyarıları: Pazar Günü İçin 67 Kentte Sarı ve Turuncu Kodlu Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü için 67 kente sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi. Valilikler ise il il yaşanabilecek sorunlara karşı vatandaşları uyararak, alınması gereken tedbirleri hatırlattı. Havanın olumsuz etkilerine karşı dikkatli olunması önemle vurgulandı.

İstanbul'da Okullar Yarın Tatil mi? - 27 Kasım 2023

İstanbul Valiliği, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hala devam eden kuvvetli rüzgarın yarın (Pazar) ilk saatlerden itibaren etkisini artırarak kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına şeklinde eseceği, hava sıcaklıklarının da hissedilir derecede azalarak 6-8 derece civarına düşeceği tahmin edildiğini belirtti. Ayrıca, yağışların İstanbul genelinde yer yer yağmur, kuzey ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olabileceği ifade edildi. Valilik, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın olumsuzluklara neden olabileceği konusunda vatandaşları uyardı.

Ankara'da Okullar Yarın Tatil mi? - 27 Kasım 2023

Ankara Valiliği, hafta sonunda beklenen kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak yağışlara dikkat çekti. Ancak henüz 27 Kasım okullar tatil mi konusunda bir açıklama yapılmadı.

Zonguldak'ta Okullar Yarın Tatil mi? - 27 Kasım 2023

Zonguldak Valiliği, Meteorolojik uyarıda bulunarak, yarın okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Yeni bilgiler geldikçe haberimizde güncelleme yapılacak.

İstanbul'da Korkutan Deprem: 3.8 Büyüklüğünde Sarsıntı İstanbul'da Korkutan Deprem: 3.8 Büyüklüğünde Sarsıntı

Bursa'da Okullar Yarın Tatil mi? - 27 Kasım 2023

Bursa Valiliği, hafta sonu beklenen kuvvetli fırtına ve rüzgar konusunda vatandaşları uyardı. Ancak okulların tatil olma durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu açıklamalar doğrultusunda, vatandaşların meteorolojik uyarılara dikkat etmeleri ve güvenlik tedbirlerini almaları önemlidir. Okulların tatil olup olmayacağı konusundaki resmi açıklamaları takip etmek için valiliklerin resmi iletişim kanalları ve sosyal medya hesapları takip edilmelidir.

Editör: Çetin KEYDAL