MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu

Ersoy, mektubunda annesinin mezar yerini dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bulduğunu paylaştı ve menajeri Haluk Şentürk'e yaptığı vasiyeti açıkladı.

Bülent Ersoy'un Anneler Günü Mektubu

Bülent Ersoy, mektubunda annesine hitaben şunları yazdı:

"Annem, bugün senin günün, Anneler Günü. Ama aslında her gün, her saat, her dakika, her saniye ve her salisem senin hayalin ve seni anarak geçirdiğim tüm zamanlarım senin günün benim için. Telefonun hala kayıtlı duruyor."

Mezar Yeri ve Süleyman Soylu Detayı

Ersoy, mezar yerinin özel bir stilde ve Beşiktaş'ın renkleri olan siyah ve beyaz kullanılarak yapıldığını belirtti. Mezar yeri için özel bir şekil ve konum seçildiğini vurgulayan Ersoy, Zincirlikuyu Mezarlığı'nın en nadide bölümünde, Zincirlikuyu Camii'nin karşısında bulunan mezar yerinin 10 dakika içinde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bulunduğunu dile getirdi.

Haluk Şentürk'e Vasiyet

Ersoy, menajeri Haluk Şentürk'e de özel bir vasiyeti olduğunu belirtti. Kendisinin mezarının temizliği, üzerindeki çiçeklerin düzenli değiştirilmesi gibi detaylarla ilgilenmesini istediğini ifade etti. Ayrıca, mezarının her gün kloraklarla, çamaşır sularıyla yıkanıp temizlenmesini, çiçeklerinin hep taze olmasını ve üzerine konan çiçeklerin yanı sıra sürekli duaların okutulmasını vasiyet etti.

Bülent Ersoy'un duygusal mektubu ve vasiyeti, annesine olan özlem ve saygısının bir ifadesi olarak değerlendirilebilir.

Editör: Kader GÜL