Çeşitli kadrolarda gerçekleştirilecek alımlar için başvuru yapmak isteyen aday başvuruda bulunulan başvuru koşulları ve açılacak kadrolar hakkında detaylı incelemeler yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımında açılan kadrolar ve kontenjanlar belirlendi. Destek Personeli 4.138 kişi Koruma ve Güvenlik Görevlisi 3.622 kişi Büro Personeli 3.295 kişi Psikolog 400 kişi alınıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kadro Dağılımlarını Yayımlamadı! Mağduriyet Büyüyor! Cumhurbaşkanlığı Kadro Dağılımlarını Yayımlamadı! Mağduriyet Büyüyor!

Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Büro Personeli Başvuru Tarihleri 28 Ağustos 1 Eylül Psikolog Başvuru Tarihleri 28 Ağustos 1 Eylül Destek Personeli Temizlik Başvuru Tarihleri 28 Ağustos 1 Eylül. Başvurular e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı ve Kurumun Resmi İnternet  adresinden elektronik olarak yapılacak. Bu alım süreci hakkında daha fazla bilgi almak için resmi kaynakları kontrol etmeniz ve duyuruları takip etmeniz önerilir. Koruma ve Güvenlik Görevlisi Başvuru Tarihleri 28 Ağustos - 6 Eylül Destek Personeli Bakim ve Onarım Başvuru Tarihleri 28 Ağustos - 6 Eylül olarak açıklandı.

Büro Görevlisi Ne İş Yapar?

Büro Personeli genel olarak bir kurumun veya işyerinin idari işlerini destekleyen ve düzenleyen görevleri üstlenen personeli ifade eder. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açılan Büro Personeli kadrosuna başvurmayı düşünen adayların bu pozisyonun ne iş yaptığına dair bir fikir sahibi olması önemlidir. Telefon görüşmelerini yanıtlamak, gerektiğinde yönlendirmek veya not almak. E-posta ve diğer iletişim araçlarıyla ilgilenmek. Üst düzey yöneticiler ve diğer personel için randevular düzenlemek toplantı takvimlerini oluşturmak ve yönetmek. Gerekli ofis malzemelerini takip etmek sipariş vermek ve envanteri yönetmek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı İçin Genel Şartlar

Türk Vatandaşı olmak 18-35 yaş aralığında olmak Kamu haklarından mahrum kalmak Askerlik hizmetini tamamlamış olmak erkek adaylar için geçerli olacak. Görevinin devamlılığını sağlamasına engel olabilecek akıl hastalığının bulunması. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuru işlemleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı ​ adresi kullanılacaktır. Bu toplu alım ile ilgili daha fazla bilgi almak için resmi kaynaklar da kontrol edilmesi önerilir. Bu büyük personel alım fırsatıyla ilgilenen tüm başvuru sahiplerine başarılar dileriz.