Çiftlikköy Belediyesi Yaz Festivali'nin enerjisi ve coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Yaz konserlerinin ikinci günü, Mokamp sahnesinde gerçekleşen müzik ziyafetiyle unutulmaz anlar yaşattı. Yalova'nın sevilen genç seslerinden Burak Çubuk ve renkli performanslarıyla Grup Samida, katılımcıları büyüledi.

Başkan Ali Murat Silpagar'ın da katıldığı ikinci gün konserleri, popüler cover şarkılarıyla dolu bir repertuarla başladı. Burak Çubuk, Mabel Matiz'den "Antidepresan" ve Tan Taşçı'dan "Yalan" gibi yılın hit şarkılarını seslendirerek izleyicileri coşturdu. Romantik şarkılarıyla da duygusal anlar yaşatan Çubuk'a, Başkan Silpagar anı dolu bir tabak hediye ederek performansını ödüllendirdi.

Çiftlikköy’de Samida

Yaratıcı Drama Teknikleri Yaratıcı Drama Teknikleri

Burak Çubuk'un sahneden ayrılmasının ardından sahneyi devralan Karadeniz'in sevilen grubu Samida, geleneksel şarkıları modern yorumlarıyla harmanlayarak müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Gürcü dilinde seslendirdikleri etnik şarkılarla sahnede farklı bir atmosfer yaratan Samida, izleyicilerin beğenisini kazandı. Grup, özellikle Kağızman türküsünün bir bölümünü Başkan Silpagar ile birlikte seslendirerek etkileyici bir performans sergiledi.

Başkan Silpagar, Samida üyelerine anı dolu bir tabak ve çiçek takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti. Samida üyeleriyle keyifli bir sohbet de gerçekleştiren Başkan Silpagar, etkileyici performanslarından etkilenmiş gibi görünüyordu.

Çiftlikköy'deki yaz konserleri, 4 Ağustos Cuma akşamı Azra ve Manuş Baba ile devam edecek. 5 Ağustos Cumartesi akşamı sahneye çıkacak olan Okan Yücel ve Alişan da unutulmaz anlar vaat ediyor. Festivalin son günü olan 6 Ağustos Pazar akşamı ise Sept ve Yücel Arzen'in performansıyla festival muhteşem bir şekilde sona erecek. Bu dopdolu etkinliklerle dolu festival, müzikseverlere unutulmaz anılar sunmaya devam ediyor.

Editör: Çetin KEYDAL