Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir hastanenin bahçesindeki kafeterya önünde meydana gelen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 2’si ağır, toplamda ise 7 kişi yaralandı. Bu olay, ilçenin Kınıklı Mahallesi'nde gerçekleşti. Saat 16.00 sıralarında hastane bahçesinde bulunan kafeteryaya gelen 2 şüpheli, aralarında husumet olduğu iddia edilen bir kişiye silahla ateş açtı.Denizli Pamukkale Hastanesi Kafeteryasında Silahlı Saldırı Dehşeti! (1)

Saldırı Detayları ve Yaralılar

Saldırıda kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar, saldırıya uğrayan kişi dışında, kafeteryanın içinde oturan 6 kişiye daha isabet etti. Yaralanan 7 kişi, hemen sağlık personeli ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise götürüldü. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesi bulunan bir kişinin ise acil ameliyata alındığı öğrenildi.Denizli Pamukkale Hastanesi Kafeteryasında Silahlı Saldırı Dehşeti! (2)

Koca, Kaynanayı Suçlayarak Anne Cinayetini Savundu Koca, Kaynanayı Suçlayarak Anne Cinayetini Savundu

Polis ve Güvenlik Önlemleri

Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırı, bölgede büyük panik yarattı. Saldırının ardından, acil servis etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından saldırganların eşkallerini belirleyerek yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, hastane yetkilileri ve Pamukkale ilçesi sakinleri, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması çağrısında bulunuyor.