Darıca İlçe Emniyet müdürlüğü sonrası Derince İlçesine Emniyet Müdürü olarak atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Şaheser Şen ölümden döndü. Önceki gün yürüyüş yapan Şen, motosikletin çarpmasıyla yaralandı.

TABURCU OLDU

Yürüyüş yaptığı sırada arkasından bağırma sesi duyan Şen, arkasını döndüğü anda ise hızla gelen motosikletin altında kaldı. Vücudunda yaralar oluşan Şen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan ilk müdahale sonrası Şen taburcu edildi. Sağlık durumu iyi olan Derince İlçe Emniyet Müdürü Şen, bir süre istirahat ettikten sonra görevine dönecek.Şaheser Şen (1)

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nden Öğretmen Atamalarına İlişkin Kararlar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nden Öğretmen Atamalarına İlişkin Kararlar

''GAYET İYİYİM''

Sağlık durumu hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Derince İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen; ''Kazanın ardından müşahede altına alınarak tedavim yapıldı ve gayet iyiyim. Ayağımda ve bileklerde doku zedelenmesi olmuş. Doktorum, üstüne basmamamı ve dikkatli olmamı söyledi. Onun dışında gayet iyiyim ve sağlığım yerinde. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim'' dedi.

Şaheser Şen, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü sonrası Derince İlçesine Emniyet Müdürü olarak atandıktan sonra ölümden döndü. Bir yürüyüş esnasında motosikletin çarpması sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şen, kazanın ardından yapılan müdahaleler sonrası taburcu edildi. Sağlık durumu iyi olan Şen, bir süre istirahat ettikten sonra görevine dönecek.

Şaheser Şen, Ankara doğumlu olup, polis akademisinden mezun olduktan sonra çeşitli illerde görev yapmıştır. İlçe emniyet müdürü olarak atanan Şen, Kocaeli’nin ilk kadın ilçe emniyet müdürü unvanını almıştır. Kendisi evli ve bir çocuk annesidir.