Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Ayrıca, 14 şüphelinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın çeşitli illerde eş zamanlı operasyonlarla gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, basın mensuplarının "Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz" sorusuna "Ne kanıtları yok etmesi" şeklinde cevap veriyor.

Suçlamalar arasında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" bulunuyor. Ayrıca, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallere ve defterlere el konulduğu belirtiliyor. MASAK ön raporuna göre, Polat çiftinin birinci derece yakınlarının hesaplarına tasfiye halinde olan 3 şirketten sahte fatura kesilerek sözde ticaret yapılmış gibi gösterildiği ifade ediliyor.Dilan Polat ve Engin Polat Kara Para Aklama Soruşturması Bu işlemlerle 200 milyon TL'nin hesaplara giriş yapıldığı, bu paranın aile üyelerine ait şirketler arasında transfer edilerek son olarak Engin Polat'ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplandığı belirtiliyor. Bu parayla gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığı tespit edilmiş.


 

Editör: Kader GÜL