Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yaşayan 25 yaşındaki Andrea Ivanova, dünyanın en büyük dudaklı kadını olarak biliniyor. Şimdiye kadar 32 estetik operasyon geçiren Ivanova, Bratz bebeklerine benzemek için 32 ameliyat geçirdi.

Dudaklara Harcadığı Parayı Açıkladı
2018 yılında estetik operasyonlara başlayan Ivanova, sadece dudaklarına 8 bin sterlin (yaklaşık 170 bin lira) harcadığını açıkladı. Ayrıca, her iki haftada bir hyaluronik asit enjeksiyonu yaptırmakta ve aylık olarak büyük dudakları için enjeksiyonlar aldığını belirtti.

İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Ameliyat Sonrası İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Yeni Bir Rekor Peşinde
Geçen ay doğum gününü çene dolgusuyla kutlayan Ivanova, şimdi de dünyanın en uzun çenesine sahip olmak istiyor. Ancak, doktoru Ivanova'yı estetik operasyonlarda aşırıya kaçmaması konusunda uyardı. Yeni bir dolgunun ölümüne bile neden olabileceğini belirten doktoru, Ivanova'nın ağızındaki herhangi bir ağrıya dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Dolgu İğnelerine Bağımlı
Risklere rağmen, Ivanova dolgu iğnelerine bağımlı olduğunu söyledi. Çeneyi uzatıp keskinleştirmesi gerektiğini düşündüğünü ve bu rekoru kazanmak için savaşmaya hazır olduğunu belirtti. Ancak, doktorunun uyarılarına rağmen, Ivanova daha fazla estetik operasyon geçirmekte kararlı görünüyor.


 

Editör: Kader GÜL