Yalıkavak Marina, 2023'te "Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası" olarak seçilerek büyük bir başarı elde etti. Bu prestijli ödül, The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından verilir ve Yalıkavak Marina, bu ödülü 5. kez kazanarak Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.Dünya Denizlerinde Parıldayan Bir Yıldız Yalıkavak Marina 5. Kez Zirvede! (1)Yalıkavak Marina, özellikle süper yat sahipleri ve deniz tutkunları tarafından verilen oylarla bu prestijli ödülü kazandı. Daha önce de TYHA tarafından birçok ödülle onurlandırılan marina, "2022 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası", "Temiz Marinası", "2020-2021 En İyi Uluslararası Marina" ve "2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası" gibi önemli ödülleri almıştı.

Sıradışı Oyunlarla Oyun Gecesi Sıradışı Oyunlarla Oyun Gecesi

Marina, 2023 yılında özellikle 130'dan fazla mağaza, restoran ve iki otel gibi birçok farklı hizmeti sunmaktadır. Ayrıca, güvenilir marinacılık hizmetleriyle de bilinir ve uluslararası marinacılık arenasında önemli bir konum elde etmiştir.

Bu büyük başarının ardından Yalıkavak Marina CEO'su Kenan Khudaverdiyev, kazandıkları unvanın Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti ve yüksek kalitedeki hizmetlerinin misafirler tarafından da onaylandığını vurguladı.

The Yacht Harbour Association (TYHA) Marina Ödülleri, Southampton Uluslararası Tekne Fuarı'nda açıklandı ve dünya genelinden birçok marina temsilcisinin katıldığı bir törenle sahiplerini buldu. Yalıkavak Marina, Türkiye'den bu prestijli ödülü kazanan tek marina oldu.

Bu başarı, Yalıkavak Marina'nın uluslararası arenada tanınmış bir marina olarak Türkiye'yi temsil etmeye devam ettiğini ve dünya çapındaki denizcilik sektöründe önemli bir oyuncu olduğunu göstermektedir.

Yalıkavak Marina, 2023'te "Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası" seçilerek Türkiye'nin gururunu taçlandırdı. The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından 5. kez ödüllendirilen marina, denizcilik sektöründeki üstün hizmet kalitesi ve uluslararası arenadaki lider konumuyla öne çıkıyor. Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinası olarak bilinen Yalıkavak Marina, bu prestijli ödülle başarılarını taçlandırıyor.

Editör: Egemen KEYDAL