Edirne'de Askeri Araç Kazası: Şehit Askerin Türk Bayrağına Sarılı Naaşı Memleketine Uğurlandı

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı askerleri taşıyan bir askeri aracın kaza yapması sonucu meydana gelen elim olayda bir asker şehit oldu. Olay, Süloğlu'nun Yağcılı köyü yakınlarında meydana geldi. Kontrolden çıkan askeri araç takla attı ve yolun kenarında bulunan tarlaya sürüklendi. Kazada araç içinde bulunan askeri personel yaralandı.

Yaralı askerler hemen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak 28 yaşındaki Çankırı Şabanözü ilçesine bağlı Gündoğmuş köyü doğumlu Bakım Uzman Çavuş Ramazan Merzifonoğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde düzenlenen törende, saygı duruşunun ardından dualar eşliğinde şehit Bakım Uzman Çavuş Ramazan Merzifonoğlu'nun naaşı omuzlara alınarak Türk bayrağına sarılı bir şekilde Çankırı'nın Şabanözü ilçesine bağlı Gündoğmuş köyündeki baba ocağına gönderildi.

Edirne’de 93 adet sikke ele geçirildi Edirne’de 93 adet sikke ele geçirildi

Kazada yaralanan diğer iki asker, astsubay üstçavuş Oğuzhan Ö. ve astsubay kademli başçavuş Feridun Ç., hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Bu acı olay, ülkenin yüreğini bir kez daha dağladı. Şehit Bakım Uzman Çavuş Ramazan Merzifonoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına başsağlığı dileriz. Milletçe, şehitlerimize olan minnet ve saygımız her daim devam edecektir.