İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'deki Halk Buluşmaları’nda İBB eski Başkanı Kadir Topbaş ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy Halk Buluşması'nda Konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy Halk Buluşması'na katıldı. İmamoğlu’nun konuşmasında dikkat çeken başlıklar şöyle:

"Milletin Parasını Millete Dağıtıyoruz"

İmamoğlu, konuşmasında Cumhurbaşkanı'nın kendisine yönelttiği "Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun?" sorusuna cevap verdi. "Milletin parasını millete dağıtıyoruz. Senin gibi bir avuç insana değil. Dağıtmaya da devam edeceğiz." diyen İmamoğlu, tek emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinen hanelere bir kişiye ait olmak üzere 10 bin lira ulaşım desteği vereceklerini açıkladı. İmamoğlu, "Onlar gelince yardımları kesecekler dediler. Altı katına çıkardık. Ne demiştim 2019'da? Gençliğimiz var, heyecanımız yüksek... Bu genç şehrin umutlarını arttırmaya devam edeceğiz. Gençlerin yanında olacağız." şeklinde konuştu.

"Topbaş İmza Atmadı Diye..."

İstanbul'da Bugün Yollar Kapanıyor! İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak? İstanbul'da Bugün Yollar Kapanıyor! İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak?

İmamoğlu, konuşmasında eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a da sert ifadelerle yüklendi. "İmamoğlu demişti dersiniz. Şu anda bu acemi adayın fotoğrafından çok başkasının fotoğrafı var. Onun kim olduğunu biliyorsunuz. Bakın sabredemeyecek. Bir -iki hafta sonra semt semt gezip miting yapmaya başlayacak. Her gün beni diline dolayacak. Her gece beni rüyasında görüyor." diyen İmamoğlu, şunları söyledi: "Bugün demiş ki 'Benden sonra rahmetli Kadir Topbaş İstanbul'a güzel bir çehre kazandırmış.' Sonra ben gelmişim, kazandıramamışım. İnsanda ar olur. Topbaş imza atmadı diye mecburen görevi bıraktıran siz değil misiniz? Allah'tan korkun. Bunu yapacaksınız, rahmetli diye anacaksınız. 1 Nisan'dan sonra eliniz ayağınıza dolanacak. Emekli maaşını arttırmak, zam yapmamak ve ekonomiyi düzeltmek için uğraşacaksınız. İşinizin gücünüzün Ekrem İmamoğlu olmadığını bu millet size hatırlatacak."