Adana'da Giyim Mağazasında Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Amerikan Pazarı'nda bulunan bir erkek giyim mağazasında yaşanan silahlı saldırı olayı büyük bir endişe yarattı. İddialara göre, motosikletli ve kasklı 2 saldırgan, mağazaya gelerek defalarca ateş açtılar ve olay yerinden hızla kaçtılar.

Durdurulan Tırdan 700 Kilo At ve Eşek Eti Çıktı! Tek Tırnaklı Hayvan Etinden Sucuk Yapacaklardı! Durdurulan Tırdan 700 Kilo At ve Eşek Eti Çıktı! Tek Tırnaklı Hayvan Etinden Sucuk Yapacaklardı!

Saldırı sonucunda iş yeri sahibi Mehmet Ulaş (45) ve çalışanı Can T. (40) kurşunların hedefi oldular. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık personeli sevk edildi. Sağlık ekipleri hızla Ulaş ve Can T.'yi hastaneye kaldırdı. Ancak, göğsünden ağır şekilde yaralanan iş yeri sahibi Mehmet Ulaş'a yapılan müdahalelere rağmen hayat kurtarılamadı. Diğer yandan Can T.'in durumunun hala ağır olduğu belirtildi.

Polis, olay mahallinde yaptığı incelemede 28 adet boş kovan buldu. Silahlı saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırının nedeni ve şüphelilerin kimlikleri henüz belirlenemedi.

Adana'da yaşanan bu üzücü olay, kentteki güvenlik önlemlerinin ve suçla mücadele çabalarının gözden geçirilmesine neden olacak gibi görünüyor. Soruşturma devam ederken, toplum bu şiddet olayının ardındaki gizemi merakla bekliyor.

Editör: Çetin KEYDAL