En etkili zayıflama yönteminde haftalık 500 gram ile 1 kilo vermek hedefleniyor.Düşük karbonhidratlı diyetler ve tam gıda, düşük kalorili diyetler kilo vermede etkilidir.


RAFİNE KARBONHİDRATLARI AZALTIN

Hızlı kilo vermenin bir yolu, şekerleri ve nişastaları veya karbonhidratları kesmektir. Bu, düşük karbonhidratlı bir beslenme planıyla veya rafine karbonhidratları azaltıp onları tam tahıllarla değiştirerek olabilir.üşük karbonhidrat diyetinin uzun vadeli etkilerinin hala araştırıldığını unutmayın. Düşük karbonhidratlı diyete uymak da zor olabilir, sağlıklı kiloyu korumada daha az başarıya yol açabilir.

Bunu yaptığınızda açlık seviyeniz düşer ve genellikle daha az kalori tüketirsiniz.
Çok düşük karbonhidratlı bir diyetin yaşlı popülasyonlarda kilo vermek için faydalı olduğunu doğruladı.
Düşük karbonhidratlı bir beslenme planıyla, enerji için karbonhidrat yerine depolanmış yağları kullanacaksınız.Rafine karbonhidratlar yerine tam tahıllara odaklanan bir diyet seçerseniz, 2019 yılında yapılan bir araştırma, yüksek tam tahıl ile düşük vücut kitle indeksi arasında ilişki kurdu.PROTEİN, YAĞ VE SEBZE YİYİN

Erken Tanı Hayat Kurtarır: Çocuklarda Diyabetin Belirtileri Erken Tanı Hayat Kurtarır: Çocuklarda Diyabetin Belirtileri

Öğünlerinizin her biri şunları içermelidir:Protein

Kilo verirken sağlığınızı ve kas kütlenizi korumaK için önerilen miktarda protein yemek önemlidir.Çok fazla yemeden ne kadar yemeniz gerektiğini nasıl belirleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. 
Ortalama bir erkek için günde 56-91 gram
Ortalama bir kadın için günde 46-75 gram
Bir protein kaynağı
Yağ kaynağı
Sebzeler
Tam tahıllar gibi karmaşık karbonhidratların küçük bir kısmı

Sağlıklı protein kaynakları:

Et: Sığır eti, tavuk, ve kuzu eti

Balık ve deniz ürünleri: 

Somon, alabalık ve karides

Yumurtalar: Bütün yumurtalar

Bitki bazlı proteinler: Fasulye, baklagiller, kinoa, tempeh ve tofu

Egzersiz, daha hızlı kilo vermenize yardımcı olabilir. Ağırlık kaldırmanın özellikle iyi faydaları vardır. Ağırlık kaldırarak çok fazla kalori yakarsınız ve kilo vermenin yaygın bir yan etkisi olan metabolizmanızın yavaşlamasını önlersiniz.
yürümek, koşmak, koşmak, bisiklete binmek veya yüzmek gibi bazı kardiyo egzersizleri yapmak kilo vermek ve genel sağlık için çok faydalıdır.