Epic Games Store, yılbaşına özel düzenlediği ücretsiz oyun etkinlikleriyle heyecanı sürdürüyor. Bugün itibariyle yeni gizemli oyun erişime açıldı.

Epic Games Ücretsiz Oyunları Serüveni

Epic Games Store, 31 Aralık tarihine kadar her gün yeni bir oyun hediye ediyor. Bu özel kampanyada, büyük yapımların yanı sıra Fallout 3 ve Ghostwire: Tokyo gibi oyunlar da yer alıyor. Bugünün ücretsiz oyununu keşfetmeye hazır mısınız?

Cat Quest: Aksiyon-Macera Türünde RPG

28 Aralık'ta sunulacak ücretsiz oyun, The Gentlebros tarafından 2017 tarihinde yayınlanan Cat Quest. Bu aksiyon-macera türündeki RPG oyunu, oyun severlere büyülü bir dünyada epik bir macera yaşatmayı vaat ediyor. Steam'de 70,12 TL ve Epic Games'de 100,00 TL değerinde olan bu oyun, sizleri bekliyor.

Ponza Taşı Nedir? Ponza Taşının Şaşırtıcı Faydaları  Nedir? Ponza Taşı Nedir? Ponza Taşının Şaşırtıcı Faydaları Nedir?

Nasıl Alabilirsiniz?

Epic Games tarafından sunulan ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Sadece siteye gidin, ardından almak istediğiniz oyunun sayfasına gidip "Yükle" butonuna tıklayarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak unutmayın, oyunları almak için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

Geçmiş Ücretsiz Oyunlar

Destiny 2: Legacy Collection, DNF Duel, Melvol Ide, Art of Rally, Fallout 3, Ghostwire: Tokyo, The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, Human Resource Machine ve Cursed to Golf gibi oyunlara ücretsiz sahip olma fırsatını kaçırmayın.