Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde aile fotoğrafında yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde aile fotoğrafında yer aldı.

Özgür Özel'e Yönelik Provokasyon: Erdoğan ve Bahçeli'nin Tepkileri

Manisa'da Yaşanan Olay: Özgür Özel'e Yönelik Provokasyon

Manisa'da, Irak sınırlarındaki 'Pençe-Kilit Harekatı' operasyon bölgesinde hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak için düzenlenen cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e karşı gerçekleşen provokasyon, Türkiye siyasetini sarsmış durumda.

Erdoğan'ın Tepkisi: "Gövde Gösterisi Yapmak İstedi"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, saldırı girişimine karşı herhangi bir tepki göstermezken, Özgür Özel'e yönelik olarak "Bir tanesi Manisa'da gitmiş, güya gövde gösterisi yapacak. Ne oldu? Artık bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin Değerlendirmesi: "Sokakta Bile Yürüyemeyecek"

Bahçeli, "Terörist Demirtaş'ı selamlayan bu gafilin sonunda kafese alınıp bölücülük narkozuyla uyuşturulduğu ortadadır. Demlenmiş CHP yönetimi yüz karasına dönüşmüştür. Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta dahi yürüyemeyecektir." şeklinde konuştu.

Özgür Özel'in Tepkisi: "Elimiz Armut Toplamıyor"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Erdoğan'ın ve Bahçeli'nin açıklamalarına cevap verirken, şu ifadeleri kullandı: "Gerçekten özellikle oraya ‘Birisi gövde gösterisi yapmaya gitmiş’ lafını, utanarak ve ürpererek dinledim. Ne gövde gösterisi yahu? Bu kadar kalpsizlik olur mu? Şehit cenazesine gidiyoruz ve buna ‘gövde gösterisi’ diyor."

Türkiye Siyasetindeki Gelişmeler

Yaşanan bu olay, Türkiye siyasetinde yeni bir tartışma başlattı. Özellikle parti liderleri arasındaki bu sert açıklamalar, önümüzdeki dönemde nasıl bir atmosferin şekilleneceği konusunda soru işaretleri yaratmış durumda.

Editör: Kader GÜL