Adana'nın Karataş ilçesinde yaşayan Tezcan S., Eşi Ö.S.'nin, yakın arkadaşı S.K. ile kaçarak ayrılması sonucu 4 çocuğuyla birlikte ortada kalan Tezcan S., yaşam mücadelesi veriyor.

2015 yılında evlenen Tezcan S. ile sıvacılık yapan eşi Ö.S.'nin mutlu bir evliliği olduğu düşünülüyordu. Ancak 2021 yılında Tezcan S.'nin S.K. ile yakın arkadaş olmasıyla her şey değişti. İddialara göre, S.K. ile Ö.S. arasında gönül ilişkisi başladı ve S.K., 3 çocuğunun babasından boşandı.

Dramatik bir şekilde, eşi Tezcan'ı ve 4 çocuğunu terk eden Ö.S., S.K. ile Ankara'ya gitti. Boşanma davası hala sonuçlanmış değil. Kirayı ödeyemeyen Tezcan S. ve çocukları, yardımlarla harabeyi anımsatan bir eve yerleşti. Ancak Tezcan S., çalışamadığı için maddi sıkıntı yaşıyor ve DHA aracılığıyla yardım çağrısında bulunuyor.

Tezcan S., S.K.'ya güvendiğini belirterek, "Eşim beni arayıp 'Sende hiç vicdan yok mu? S.K. hamile. Onunla evleneceğiz. Boşan benden' diyor. Boşanmak istiyorum ama 4 çocuğumu, 8 yıllık eşimi böyle bırakmak mı doğru olan? Yüz evlilik yapsa da bu çocuklara bakmak zorundayım" diyor.

Cennetin Kapısında Ne Yazar? Cennetin Kapısında Ne Yazar?

Sıcak suyunun olmadığını ve çocuklarının pirelerden dolayı rahatsız olduğunu anlatan Tezcan S., derin bir çaresizlik hissettiğini belirtiyor. "Onlar tok olduğunda kendi açlığımı hissetmiyorum artık. Gözyaşlarım kurudu. Ağlayamıyorum" diye ekliyor. Tezcan S., en büyük hayalinin, sabah kalkıp evini havalandırabilmek olduğunu ifade ediyor.

Bu trajik hikaye, Tezcan S. ve çocuklarının yaşadığı zorlukları gözler önüne seriyor. Duyarlı insanların yardımı ve desteğiyle, bu ailenin hayatında bir dönüm noktası yaratılabilir.

Editör: Kader GÜL