Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye Leto karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu, bu rolü ile seyircilerin beğenisini topluyor. Esra Dermancıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında gibi sorulara yanıt aranıyor. Ayrıntıları açıklıyoruz.

Esra Dermancıoğlu Kimdir?

Esra Dermancıoğlu, Pierre Loti Lisesi’ndeki eğitiminin ardından İsviçre’de Franklin College’de Sanat Tarihi eğitimi aldı. Hem ülkemizde hem de yurtdışında ses ve oyunculuk derslerine katıldı. Gülse Birsel’in teklifi ile oyunculuğa başladı ve 2008 yılında Avrupa Yakası dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Mukaddes karakteri ile geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Doksanlar, Sil Baştan, Serçe Sarayı, Şahin Tepesi, Bir Zamanlar Çukurova, Kaderimin Oyunu ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin kadrosunda başrol oyuncusu olarak yer aldı. Kadın İşi: Banka Soygunu, Hayalet Dayı ve Ayla filmlerindeki performansı ile de dikkat çeken Esra Dermancıoğlu’nun kariyeri şimdilerde Hudutsuz Sevda adlı TV dizisi ile devam etmektedir.

Esra Dermancıoğlu Nereli?

Esra Dermancıoğlu’nun nereli olduğu seyircilerce araştırılıyor. Başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, İstanbul’da doğmuştur.

Griselda Blanco Kimdir? Kokain Kraliçesi'nin Gerçek Hikayesi ve Oyuncuları Griselda Blanco Kimdir? Kokain Kraliçesi'nin Gerçek Hikayesi ve Oyuncuları

Esra Dermancıoğlu Kaç Yaşında?

Son zamanlarda Bir Zamanlar Çukurova, Kaderimin Oyunu, Bir Küçük Gün Işığı ve Hudutsuz Sevda gibi dizilerde rol alan ve başarılı performans sergileyen Esra Dermancıoğlu’nun yaşı merak ediliyor. Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 yılında dünyaya gelmiştir ve şu anda 55 yaşındadır.