Fenerbahçe Futbol A Takımı, Trendyol Süper Lig'in 14. Hafta mücadelesinde EMS Yapı Sivasspor'u ağırlıyor. İşte karşılaşma öncesi detaylar!

Fenerbahçe Sivasspor Maçı Canlı İzle! FB Sivasspor Maçını Canlı İzle! Fenerbahçe Sivasspor Maçı Canlı İzle! FB Sivasspor Maçını Canlı İzle!

Fenerbahçe'nin Güçlü Performansı

Fenerbahçe, geride kalan 13 maçta 11 galibiyet alarak 34 puan topladı ve maç eksiğiyle ikinci sıraya yerleşti. Takım, ligdeki performansını 33 gol atıp, 9 gol yiyerek gösterdi.

EMS Yapı Sivasspor'un Zorlu Hafta

Rakip EMS Yapı Sivasspor ise 15 puana sahip ve haftaya 13. sırada girdi. Zorlu bir mücadele öncesinde, takımın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Bahattin Şimşek'in Düdüğü

Maçın hakemi Bahattin Şimşek olacak. Şimşek'in yönetimindeki mücadelede Esat Sancaktar ve Mehmet Kısal yardımcı hakem olarak görev alacak. 4. hakem ise Turgut Doman olacak.

Fenerbahçe - Hull City Maçı Canlı İzle FB Hull Hazırlık Maçı Şifresiz Yayın Fenerbahçe - Hull City Maçı Canlı İzle FB Hull Hazırlık Maçı Şifresiz Yayın

Geçmiş Başarılar ve Rekabet

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon EMS Yapı Sivasspor ile oynanan mücadelelerde sahadan galip ayrıldı. İki takım arasındaki rekabeti yansıtan skorlar, Futbol A Takımı'nın üstünlüğünü gösteriyor.

Editör: Egemen KEYDAL