Online diyetisyen servisi Fit Brokoli, Amazon Başkan Yardımcısı Cem Şibay'ın şirketinden 400 bin dolar yatırım almış. Bu yatırımın ardından merkezlerini Hollanda'ya taşıyarak Avrupa pazarına açılmışlar. Hizmetlerini Mart 2023 itibarıyla son kullanıcıya da sunmaya başlamışlar.

Fit Brokoli, kişisel beslenme danışmanlığında makine öğrenmesini kullanarak yeni bir model oluşturduklarını belirtiyor. Kullanıcıları her zaman gerçek bir diyetisyenle eşleştiriyorlar ve diyetisyenlerin bilgisi olmadan değişiklik yapmıyorlar. Teknolojiyi diyetisyenlerin hizmet kalitesini artırmak için kullanıyorlar. Yapay zeka ve makine öğrenmesiyle diyetisyenlerin kullanıcıları en doğru şekilde yönlendirmelerini sağlayan süreçler oluşturuyorlar.

Fit Brokoli, kısa sürede 150'den fazla şirkete hizmet vermeye başlamış. Kullanıcılara uygun fiyatlarla sağlıklı beslenme danışmanlığı sunma misyonuyla yola çıkmışlar. Kullanıcılara WhatsApp üzerinden sınırsız mesajlaşma imkanı sunarak sürekli olarak destek sağlıyorlar. Anlaştıkları şirketlerde 20 binden fazla çalışanın diyetisyeni olmuşlar ve memnuniyet oranını yüzde 96'ya çıkarmışlar.

Cennetin Kapısında Ne Yazar? Cennetin Kapısında Ne Yazar?

Editör: Kader GÜL