Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan için transfer söylentileri hız kazanıyor. Katalan ekibinde geleceği belirsiz olan Gündoğan için Süper Lig devi Galatasaray'ın devreye girdiği iddia ediliyor. Gündoğan'ın sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağı ve Galatasaray'a transfer olacağı konuşuluyor.

Galatasaray'ın Hareketi

Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro oluşturmak için orta saha transferi için hedeflediği İlkay Gündoğan'ı transfer ettiği iddia ediliyor. Galatasaray'ın bu transferle ilgili olarak harekete geçtiği ve transferi noktaladığı bildiriliyor.

Sözleşme Durumu

Barcelona, sezon başında İlkay Gündoğan ile 2 sezonluk bir sözleşme imzalamıştı. Taraflar aynı zamanda sözleşmeye 1 yıl opsiyon eklemişlerdi ve bu opsiyonun çift taraflı olduğu belirtilmişti. Gündoğan, Galatasaray'a transfer olursa yerli statüsünde forma giyecek.

UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi? UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi?

Performansı

İlkay Gündoğan, Barcelona formasıyla tüm organizasyonlarda 49 resmi maçta 4001 dakika sahada kaldı. 34 yaşındaki deneyimli orta saha, bu süreçte 5 gol atıp 13 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'ı transfer ettiği yönündeki iddialar, futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Gündoğan'ın Galatasaray'a transfer olması durumunda, Süper Lig'e büyük bir katkı sağlayacağı düşünülüyor. Bu transferin nasıl sonuçlanacağını ve Gündoğan'ın Süper Lig'deki performansını merakla bekliyoruz.

Editör: Kader GÜL