D-100 Karayolu İstanbul istikametinde Adil B. yönetimindeki 67 UF 949 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Köşklü Çeşme Mahallesi mevkisinde istinat duvarına çarparak devrildi.

Kaza Detayları

Olay, D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Adil B. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı ve devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık ve Güvenlik Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak daha sonra ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesine sevk etti. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili inceleme başlattı.

75 İlde Dev Operasyon: 1819 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı 75 İlde Dev Operasyon: 1819 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı

Yaralı Sürücü Tedavi Altına Alındı

Kazada yaralanan sürücü, Gebze Fatih Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza Nedeni Araştırılıyor

Kazanın nedeniyle ilgili ise polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazaya neden olan unsurların belirlenmesi amacıyla yapılan inceleme devam ediyor.

Kaza sonucu yaralanan sürücünün durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği bildirildi. Kazaya neden olan faktörlerin belirlenmesi için yapılan çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem taşımaktadır.

Editör: Kader GÜL