Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yıldızı Parlayanlar kategorisinde ödül kazanan Özge Yağız, genç ve yetenekli bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Özge Yağız Kimdir?

İstanbul'da 26 Eylül 1997'de doğan Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu ve aynı zamanda Diyetisyenlik diplomasına sahip.

Oyunculuk Kariyeri

2018'de TV8'de "Adını Sen Koy" dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Yağız, daha sonra Kanal 7'de yayınlanan "Yemin" dizisinde "Reyhan" karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. İki sezon boyunca bu dizide rol aldıktan sonra Star TV'de "Sol Yanım", Show TV'de "İçimizden Biri" ve "Baba" dizilerinde yer aldı. 2023 yılında atv'de başlayan "Safir" dizisinde "Feraye Yılmaz" karakterine hayat veren Yağız, bu performansıyla Altın Kelebek Ödülü'ne layık görüldü.Özge Yağız (1)

Özge Yağız Hangi Projelerde Yer Aldı?

2018 - Adını Sen Koy (Zeliha)

2019-2020 - Yemin (Reyhan Tarhun)

2020-2021 - Sol Yanım (Serra Yıldırım)

2021 - İçimizden Biri (Havva Aladağ)

Kuruluş Osman 161. Bölüm Fragmanı: Osman Bey'in Mekece Kalesi'ne Saldırısı! Kuruluş Osman 161. Bölüm Fragmanı: Osman Bey'in Mekece Kalesi'ne Saldırısı!

2022 - Baba (Büşra Saruhanlı)

2023 - Safir (Feraye Yılmaz)Özge Yağız

Eğitimli ve yetenekli oyuncu Özge Yağız, Türkiye'nin sevilen ve başarılı isimlerinden biri olarak kariyerine devam etmektedir. Enerjik ve başarılı performanslarıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Yağız'ın gelecek projeleri merakla beklenmektedir.