Bu makalede, Green Card başvuru sonuçlarının açıklandığı tarih, sonuçları sorgulama yöntemleri ve diğer detaylar ele alınacak.

2. Green Card Sonuçları Açıklandı

4 Mayıs Cumartesi günü itibarıyla, Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçları dvprogram.state.gov adresinden teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve doğrulama koduyla sorgulayabilecekler.

Kamuda Tasarruf Tedbirleri Açıklandı: İşte Detaylar Kamuda Tasarruf Tedbirleri Açıklandı: İşte Detaylar

3. Sonuçların Açıklanması ve Kontrolü

ABD Dışişleri Bakanlığı, Green Card sonuçlarını veya seçildikleri konusunda ayrıca bilgilendirme yapmayacak. Katılım başvuru durumu kontrolü için adayların onay numaralarına ihtiyacı olacak.

4. Hak Kazanan Adaylar

Green Card çekilişi sonucunda hak kazanan adaylar, göçmen vize mülakatı, randevu tarihi ve saati gibi bilgileri daha sonra öğrenebilecekler.

5. Sonuçların Sorgulanması

Green Card başvuru sonuçları 16 haneli teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve doğrulama koduyla sorgulanacak. Adaylar, dvprogram.state.gov adresinden sonuçları öğrenebilecekler.

6. DV-2025 Katılımcıları için Bilgilendirme

DV-2025 Katılımcıları, onay bilgilerini dv.program.state.gov adresinden kontrol edebilecekler. Onay numaralarını en az 30 Eylül 2025 tarihine kadar saklamaları gerekecek.

7. Vize Mülakatı Randevusu

Vize mülakatı randevusu, DV programına seçilenleri e-posta yoluyla bilgilendirecek. Adaylar, başvurularına nasıl devam edeceklerine dair talimatlara da ulaşabilecekler.

8. Çeşitlilik Vizesi Katılımcıları

Çeşitlilik Vizesi katılımcıları, seçildikleri konusunda bilgilendirildikleri dvprogram.state.gov adresinde başvurularına nasıl devam edeceklerine dair talimatlara ulaşabilecekler.

Green Card başvuru sonuçlarına ilişkin tüm detaylar ve sorgulama ekranı, dvprogram.state.gov adresinde açıklandı. Başvuru yapan adaylar, sonuçları bu adres üzerinden kontrol edebilirler.