Survivor All Star 2024'te gerçekleştirilen ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takımda haftanın ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu oldu. Daha önce bir kez daha potaya giren ve potadan çıkmayı başaran Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler yakından takip ediliyor. Peki, Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir?

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Türk su topu yarışmacısı olan Hakan Hatipoğlu, ilk olarak katıldığı Var Mısın Yok Musun yarışmasının ardından ilk kez Survivor 2010 Kızlar Erkekler yarışmasında mücadele etmiştir. 2015 ve 2018 yıllarında Survivor'da mücadele eden Hakan Hatipoğlu, son olarak 2024 All Star kadrosunda kendisine yer bulmuştur.Hakan Hatipoğlu Survivor All Star'da İlk Eleme Adayı! (1)

Kevin Costner'dan Büyük Risk: 'Horizon' Filmini Yapmak Zorundaydım Kevin Costner'dan Büyük Risk: 'Horizon' Filmini Yapmak Zorundaydım

Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuş ve Marmara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitim almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. Survivor Kızlar - Erkekler yarışmasında yer alan Hatipoğlu, 17 hafta ve 124 gün boyunca adada kalarak yarışmada 6. olmuştur.

Hatipoğlu, millî bir sporcu olup Adalarspor'da aktif olarak su topu oynamıştır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır.

Survivor 2024 All Star'da bu sezon Mavi takım için mücadele eden Hakan Hatipoğlu, kaybedilen ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında konseyde en fazla ismi yazılan isim olmuş ve haftanın ilk eleme adayı olmuştur. Survivor'da ismi netleştikten sonra takım arkadaşı Ogeday ile kısa süreli bir tartışma yaşayan Hakan Hatipoğlu, ekrana gelen yeni bölümde "Kadın haftası olsa oldukça istekli olurdum ancak burada bazı insanlar için yarışmak istemiyorum açıkçası" ifadelerini kullanmıştır.

Editör: Kader GÜL