Dizi oyuncusu Hande Erçel'in kazancının gündeme geldiği belirtiliyor. Erçel'in elde ettiği gelirin oldukça yüksek olduğu ifade ediliyor ve Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nu geride bıraktığı belirtiliyor.Hande Erçel'in Geliri, Afra Saraçoğlu'nu Geride Bıraktı! (1) Ayrıca, reklamlarda da aranan yüzlerden biri olduğu ifade ediliyor.

13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu! 13 Temmuz MasterChef'te Önlüğü Kim Giydi? Ana Kadroya Giren 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Erçel'in 8 sezondur iş birliği yaptığı bir tekstil markasıyla çalışmaya devam ettiği ve 2023 için 8 milyon lira değerinde bir anlaşma imzaladığı belirtiliyor. Ayrıca, sosyal medya reklam paylaşımlarından da 350 bin TL kazandığı bilgisi veriliyor.

Haberde ayrıca, Hande Erçel'in en büyük çıkışını Sen Çal Kapımı dizisiyle yaptığı ve bu dizide Kerem Bursin ile başrolü paylaştığı vurgulanıyor. Ayrıca, Erçel'in Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgi gören bir oyuncu olduğu belirtiliyor.

Editör: Kader GÜL