Kayserili milli sporcu Hayriye Türksoy Hançer, Mardin'de gerçekleştirilen Milli Takım seçme müsabakalarında kickboks dalında şampiyon oldu ve Portekiz'de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Hayriye Türksoy Hançer, şampiyonluk maçında 2 dünya şampiyonluğu bulunan rakibi Emine Arslan ile karşılaştı ve zorlu geçen mücadeleyi kazandı.

Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki! Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki!

Maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Hançer, Mardin Türkiye Şampiyonası'nı başarıyla tamamladıklarını ve Portekiz'deki Dünya Şampiyonası için milli takım seçme kriterini yerine getirdiklerini belirtti. Ayrıca Hançer, rakibi Emine Arslan'a maç sonunda kendine yakışır hareketlerde bulunduğu için teşekkür etti. Hançer, yeni sikletinde en iyi sporcusu olmak için en iyileri yenmeleri gerektiğini ve bu hedef için çok emek verdiklerini söyledi. Elde ettikleri başarının karşılığını aldıklarını ifade eden Hançer, şimdi gözlerini Dünya Şampiyonası'na çevirdiklerini ve antrenörü Esat Kaya ile birlikte çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Hayriye Türksoy Hançer, antrenörü Esat Kaya'ya da teşekkürlerini ileterek onun emeklerinin gururunu yaşadığını ifade etti. Dünya Şampiyonası'nda da performanslarını en iyi şekilde sergilemek için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını sözlerine ekledi. Ayrıca Hançer, eşi, Kayseri Spor A.Ş. Kulübü ve sponsoru Muzaffer Pala'ya maddi ve manevi desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Editör: Çetin KEYDAL