Survivor All Star 2024: Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim? Survivor All Star 2024: Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim?

6 Ocak 2024 tarihinde 09:30'da başlayan Atın Kafes dizisinin reytinglerde yaşadığı düşüş, final kararı almasına neden oldu. Bu kararın ardından başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu, dizide Damla karakterine hayat verecek.

Hayal Köseoğlu'nun Yolculuğu

Atv ekranlarında yayınlanan Altın Kafes dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu, şimdi Hudutsuz Sevda'da seyirci karşısına çıkacak. Dizinin reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması ve final kararı alınması, Köseoğlu'nun yeni bir projeye yönelmesine neden oldu.

Damla Karakteri ve Hikayesi

Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinde Damla karakterini canlandıracak. Nergis'in kızı olarak seyirci karşısına çıkacak olan oyuncunun performansı merakla bekleniyor. Köseoğlu'nun dahil olduğu bölüm, izleyicilerle yakında buluşacak.

Hudutsuz Sevda Dizisi ve Konusu

Fox TV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi, Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi usta oyuncuları bünyesinde barındırıyor. Hikaye, küçük bir çocukken babasını kan davası nedeniyle kaybeden Halil İbrahim'in, 20 yıl sonra geri dönüşüyle başlıyor. Ancak sevdiği kadının ölümü, intikam yolculuğuna çıkmasına sebep oluyor. Leto'lardan Zeynep'in hayatına girmesiyle ise Halil İbrahim'in kaderi tamamen değişiyor.