Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İstanbul'da bulunan bir restoranda gerçekleştirdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye 'Yalnızım' şarkısı ile başlayan İmparator, gece boyunca birbirinden sevilen eserlerini seslendirdi. "Bir Kulunu Çok Sevdim," "Haydi Söyle," "Yalan," "Bebeğim," "Kara Üzüm Habbesi," "Kim Bu Gözlerindeki Yabancı," "Aramam," ve "Nankör Kedi" gibi klasiklerle dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gelen sevenler de ona coşkuyla eşlik etti.

35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Bu özel geceye sürpriz bir isim de katıldı. Nostalji kraliçesi olarak bilinen Muazzez Ersoy, İbrahim Tatlıses'in performansını dinlemek için restorana geldi. Tatlıses, Muazzez Ersoy'u sahneye davet ederek, birlikte 'Yeşil Ördek,' 'Sevda Yüklü Kervanlar,' 'Urfalıyam Ezelden,' ve 'Bir Fincan Kahve Olsam' gibi unutulmaz şarkıları seslendirdi. Bu muhteşem düet, izleyicilerden büyük alkış aldı.

İbrahim Tatlıses'in performansının yanı sıra, Mehmet Ali Erbil'in evlilik konusu da gecenin konuşulan konularından biri oldu. Tatlıses, esprili bir şekilde Mehmet Ali Erbil'e gönderme yaparak, "Mehmet Ali Erbil benden önce evlenecek olursa yakarım onu. Bana söz verdi, sözünü de tutacağına eminim. Bu sebepten her an bir sürpriz yaparak nikah masasına oturabilirim" dedi.

Bu unutulmaz gece, İbrahim Tatlıses'in müziğe olan katkıları ve sevenleriyle paylaştığı eğlenceli anıları ile dolu bir etkinlik olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor.

Editör: Çetin KEYDAL