İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının yıl bitmeden açıklanacağını duyurdu. İşte detaylar!

Aday Belirleme Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

22 Aralık Cuma günü yapılan açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Pendik ve Fatih belediye başkan adaylarının belirlendiğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından merakla beklenen diğer ilçe adaylarının açıklanma süreciyle ilgili sorular yöneltilmiş ve İmamoğlu, şu açıklamayı yapmıştır:

"Partimizin genel merkezi, İstanbul İl Başkanlığı ve 4.5-5 yıllık belediye başkanlığı deneyimimizi değerlendirdiğimiz çalışma merkezlerimiz aktif bir şekilde çalışıyor. Aday belirleme süreci son derece titiz bir şekilde yürütülüyor. Vatandaşlarımızla etkili iletişim kurabilecek, güçlü adayların seçilmesine odaklanan heyetler, aynı zamanda güçlü bir yönetim kabiliyetini tüm İstanbul'a yayacak bir tasarım üzerinde çalışıyorlar. Dün itibariyle, Parti Meclisi'nin onayıyla Fatih'te Mahir Polat ve Pendik'te Tarık Balyalı adaylığa layık görüldüler. Her iki adayımıza da başarılar diliyorum.

Umarım ki kısa bir süre içerisinde, yıl sonuna kadar, bu üç aylık sürecin en güçlü şekilde kampanya sürecine dönüştüğü bir noktada, CHP'nin yönetmediği ancak büyük nüfusa sahip ilçelerdeki adaylar da belirlenmiş olur.

Ömer Çelik ve Ecem Toplar'dan Sürpriz Evlilik Haberi Ömer Çelik ve Ecem Toplar'dan Sürpriz Evlilik Haberi

Bu doğrultuda süren çalışmalardan haberdarım. Süreci titizlikle yöneten tüm kurumlarımıza, il başkanlığımıza, Parti Meclisi'ne ve sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e İstanbul adına teşekkür ediyorum."

Editör: Kader GÜL