İnstagram hesabını dondurma işlemi, bazen kullanıcılar için karmaşık olabilir. Bu nedenle, adım adım rehberimizle sizlere bu süreci kolaylaştırmak istiyoruz. İşte İnstagram hesabınızı dondurma adımları:

1. İnstagram'a Giriş Yapın ve Profili Düzenleyin

İnstagram hesabınızı dondurmak için öncelikle bir tarayıcıdan veya bilgisayardan instagram.com adresine giriş yapın. Ardından sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayarak "Profili Düzenle" seçeneğine gidin.Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur (1)

Ergenlik Dönemindeki Çocuklarda Teknoloji Kullanımı ve Sınırlar Ergenlik Dönemindeki Çocuklarda Teknoloji Kullanımı ve Sınırlar

2. Hesabı Geçici Olarak Kapatma

"Profili Düzenle" seçeneğine tıkladıktan sonra sayfanın en altına inin. Burada "Hesabımı geçici olarak kapat" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede neden hesabınızı kapatmak istediğinizi seçin ve şifrenizi tekrar girerek devam edin.

3. Hesabı Geçici Olarak Kapatın

Seçtiğiniz nedeni ve şifrenizi girdikten sonra "Hesabı Geçici Olarak Kapat" butonuna tıklayın. Bu adımdan sonra hesabınız dondurulmuş olacak ve profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenileriniz gizlenecektir.Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur

4. Hesabınızı Aktifleştirme

Hesabınızı tekrar aktifleştirmek istediğinizde ise sadece İnstagram'a giriş yapmanız yeterli olacaktır. Hesabınızı aktif hale getirdiğinizde tüm içerikleriniz ve takipçileriniz hala hesabınızda olacaktır.

Editör: Kader GÜL