Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki! Fenerbahçe - Hajduk Split Canlı İzleme Linki!

İrlanda'nın turnuvaya katılabilmesi için gelecek ay Hollanda'ya yenilmesi gerekiyor. Eğer İrlanda yenilirse, Uluslar Ligi'nde play-off hakkı elde edecek ve bu play-off maçından galip gelmesi halinde EURO 2024'e katılma şansı doğacak.

Makalede UEFA'nın bu duruma karşı ekstra bir play-off oynatma ihtimali üzerinde durulduğu da belirtiliyor. Ayrıca, İrlanda'nın play-off'lara katılabilmesi için Uluslar Ligi sıralamasında kendisinden üstte olan ama otomatik olarak sıralamaya giremeyen 7'den daha fazla takım olmaması gerekiyor.İrlanda'nın EURO 2024 Yolculuğu Maçı Kaybetmek mi, Kazanmak mı (1)EURO 2024'e gitmek için iki şans olduğu ifade ediliyor. Birincisi grup elemeleri, diğeri de Uluslar Ligi. Toplamda 12 takım, gelecek yılın Mart ayındaki üç play-off maçı için mücadele edecek.

Makaleye göre, İrlanda'nın EURO 2024'e gitmesi için şu şartlar geçerli:

İrlanda'nın Hollanda'ya yenilmesi gerekiyor.
Uluslar Ligi sıralamasında İrlanda'dan üstte olan ama otomatik olarak sıralamaya giremeyen 7'den daha fazla takım olmamalı.
İrlanda'nın EURO 2024'e katılabilmesi için belirli şartların oluşması gerekiyor ve bu şartlar özellikle Hollanda maçının sonucuna ve diğer takımların performanslarına bağlı olarak belirlenecek gibi görünüyor.

Editör: Kader GÜL