Jet Sosyete dizisinde 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakterini canlandıran Deniz Cengiz, katıldığı bir podcast programında ara sokakta yaşadığı cinsel ilişki deneyimini paylaştı.

Deniz Cengiz'in Seks İtirafıyla Sosyal Medyayı Salladı

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı ve büyük beğeni toplayan Jet Sosyete dizisinde 'İlayda' karakterine hayat veren Deniz Cengiz, Tuluğ Özlü'nün Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk oldu. Programda, Özlü'nün sorduğu bir soru üzerine ara sokakta yaşadığı cinsel ilişki deneyimini açıkça anlatan Cengiz, olayın detaylarını dinleyicilerle paylaştı.Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz (1)

İtirafın Detayları

Deniz Cengiz'in paylaştığı hikaye, Kadıköy'de bir ara sokakta yaşanan olayı konu alıyor. Cengiz, otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip seviştiklerini ve bu esnada çocuğun bütün dizlerinin yara olduğunu anlattı. Hikayenin en ilginç detaylarından biri ise, dizinin içlerinin de yara olması nedeniyle olayı halletmelerinin biraz zorlaştığıydı. Ancak, olayın ardından ertesi gün tekrar buluştuklarını ve Deniz Cengiz'in partnerinin annesinin durumu sorması üzerine nasıl cevap verdiğini de anlattı.

MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi? MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi?

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Deniz Cengiz'in bu açıklamaları, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İnsanlar, ünlü oyuncunun cesurca paylaştığı bu hikayeye karşı çeşitli tepkiler verdi. Kimileri bu cesaretinden dolayı Cengiz'i takdir ederken, kimileri ise bu tür konuların kamuya açık şekilde konuşulmaması gerektiğini savundu.

Deniz Cengiz'in Umarım Annem Dinlemez programında paylaştığı bu cinsel ilişki deneyimi itirafı, hem medyada hem de sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Olayın detayları merakla takip edilirken, Cengiz'in bu cesur açıklamalarının kariyerine nasıl yansıyacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Editör: Kader GÜL