Terör Saldırısında Şehit Düşen Teğmen Ramazan Günay

Irak'ın Kuzeyinde meydana gelen bölücü terör örgütü saldırısında, 6 kahraman asker şehit düştü. Bu acı olayın ardından yaşananlar ve Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın vatanına uğurlanışıyla ilgili detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Afyonkarahisar'da Feci Trafik Kazası: Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüsün Şarampole Devrilmesi Sonucu 7 Kişi Hayatını Kay Afyonkarahisar'da Feci Trafik Kazası: Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüsün Şarampole Devrilmesi Sonucu 7 Kişi Hayatını Kay

Pençe Kilit Operasyon Bölgesindeki Hain Saldırı

Bu kahramanlar arasında yer alan Piyade Teğmen Ramazan Günay, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesi Çalışlar Mahallesinde yaşayan bir vatan evladıydı.

Ailesine Ulaşan Şehadet Haberi

Hain saldırı sonucunda şehit düşen Teğmen Ramazan Günay'ın ailesine, şehidin İzmir Buca ilçesindeki Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından ulaştırıldı. Acı haberi alan baba Ahmet Günay ve anne Firdes Günay'ın isteği üzerine, şehit Teğmen Ramazan Günay'ın memleketi Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesi Çalışlar Mahallesindeki son yolculuğu için hazırlıklar başladı.

Türk milleti, kahraman askerleri için bir araya gelmeye devam ediyor. Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın vatanına uğurlanışı, yürekleri dağlayan bir veda olacak. Türk askerinin azmi ve fedakarlığı, bir kez daha tüm millete ilham kaynağı oluyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.