Glutensiz Lezzet Şöleni Uşak'ta Tarhana Yarışması Büyük İlgi Gördü! Glutensiz Lezzet Şöleni Uşak'ta Tarhana Yarışması Büyük İlgi Gördü!

İzmir'in Foça ilçesinde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden polis memuru Mehmet Cengiz, memleketi Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'in Foça ilçesinde polis merkezinde görev yapan 32 yaşındaki polis memuru Mehmet Cengiz, görev sırasında beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçirdi. Hemen Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cengiz, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç polis memurunun ani vefatı, ailesini, meslektaşlarını ve ilçe halkını derin üzüntüye boğdu.

Polis memuru Mehmet Cengiz için Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Banaz Kaymakamı Cuma Emeç, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Foça İlçe Emniyet Müdürü Ergül Çetin, meslektaşları ve sevenleri de katıldı.

Cenaze namazı öncesi Banaz İlçe Camii'nde helallik alındı, ardından dualarla son yolculuğuna uğurlanan polis memuru, gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç polis memurunun 6 aylık bir çocuğu olduğu ve evli olduğu öğrenildi.

Mehmet Cengiz'in beklenmedik ölümü, yerel toplumda büyük bir üzüntü yarattı ve polis teşkilatını yasa boğdu. Polis memuru Cengiz, görevi başında yaşamını yitirdiği için meslektaşları arasında büyük bir saygı ve özlemle anılıyor. Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu acı kayıp, Mehmet Cengiz'in ailesine, arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, kaybın tüm polis teşkilatına ve Foça ilçesine büyük bir üzüntü yaşattığını belirtiyoruz.

Editör: Seniha BESLER