Kars'ta meydana gelen üzücü otobüs kazasında 7 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Engelliler Bir Gün Olsa da Asker Oldu Engelliler Bir Gün Olsa da Asker Oldu

Kaza, Erzurum-Kars kara yolunda saat 07.50 sıralarında meydana geldi. Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyü girişinde, Bursa-Kars seferini gerçekleştiren Turgut Reis firmasına ait yolcu otobüsü, viyadüğü geçtikten sonra şarampole devrildi. Kazada maalesef 7 kişi hayatını kaybetti ve 23 kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenler ve yaralılar, Kars Harakani Devlet Hastanesi, KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, Sultan Hamit Ayrım, Emine Şamiloğlu, Songül Yaşar, Yunus Bilen, Muhammet Emin Erdoğan, Goya Cihangir ve Korkmaz Alacalı'nın cansız bedenleri ailelerine teslim edildi.

Bu acı olayda yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dileriz. Kazanın nedenleriyle ilgili incelemelerin yapılması ve önlemlerin alınması önemlidir, böyle trajik kazaların bir daha yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınmasını umuyoruz.