Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Proğramındaki 5 Çocuğunu Öldüren Hasan Çetin Tutuklandı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Proğramındaki 5 Çocuğunu Öldüren Hasan Çetin Tutuklandı

Şanlıurfa'da termometrelerin 42 dereceyi gösterdiği yoğun sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkiliyor. Bu aşırı sıcaklar nedeniyle vatandaşlar, serinlemek ve rahatlamak için Balıklıgöl Yerleşkesi'nde bulunan yeşil alanları tercih ediyor. Özellikle gölgelik bölgelerde vakit geçiren insanlar, sıcak havadan bir nebze olsun kaçmaya çalışıyor.

Bunun yanı sıra çocuklar, süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor. Şanlıurfa Valiliği ise önümüzdeki günlerde de sıcak hava dalgasının devam etmesi beklendiği konusunda vatandaşları uyararak, gerekli önlemlerin alınması gerektiğini bildirdi.

Vatandaşlar, su tüketimi ve güneşin dik olduğu saatlerde dışarı çıkarken dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarıldı. Şanlıurfa'da yaşanan bu aşırı sıcaklar, insanların günlük yaşamlarını olumsuz etkilese de, Balıklıgöl gibi serinleme noktalarının varlığı da bir nebze olsun rahatlama sağlıyor.

Editör: Çetin KEYDAL