CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın 'DEM Parti sözleri' tartışmaları, TV programcısı Fatih Portakal'ın iddialarıyla gündeme geldi. Portakal, Köksal'ın bu çıkışı için Kılıçdaroğlu'nun talimat verdiğini iddia etti. Bu iddiaya Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert bir yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, "'İspatlayamam ama' diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" ifadelerini kullandı.Kılıçdaroğlu'ndan Portakal'a Sert Yanıt Kepazeliktir, Çukurluktur (1)

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, halka hitap ettiği miting meydanında "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak." ifadelerini kullanmış ve bu açıklama büyük tepki çekmişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Köksal'ın bu ifadeleri için 'dil sürçmesi' derken Köksal, bir açıklama yaparak sözlerinin arkasında olduğunu, konuşmasının dil sürçmesi olmadığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Netanyahu İçin Hesap Günü Yakındır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Netanyahu İçin Hesap Günü Yakındır

Köksal'ın DEM Parti sözlerine CHP içinden en sert tepki Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, Köksal için "Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak" demişti.Kılıçdaroğlu'ndan Portakal'a Sert Yanıt Kepazeliktir, Çukurluktur

TV programcısı Fatih Portakal, Burcu Köksal'ın DEM Parti sözleri ile ilgili iddiasını canlı yayında gündeme getirdi. Portakal, "Ben bunun bir talimatla yapıldığını düşünüyorum. Açık açık net ismini de söyleyeyim Kılıçdaroğlu'nun yakınındaki isimlerden biri. Talimatı kanıtlayamam ama Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum. Çünkü Kılıçdaroğlu; onun için önemli olan İmamoğlu'nun kaybetmesi. Kılıçdaroğlu 1 Nisan'dan sonrasının hesaplarını yapıyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut Genel Başkanı'na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir! Buna en başta ben müsaade etmem! "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur! Bırak öyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da Namerttir!" dedi.