Ela Rümeysa Cebeci: Ekranların Parlayan Yıldızının Hikayesi

Ela Rümeysa Cebeci, Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiği isimlerden biridir. 31 Mayıs 1988'de İstanbul'da doğan ünlü sunucu ve oyuncu, 172 cm boyundadır. Gündeme bomba gibi düşen Cebeci'nin hayatına dair merak edilenleri sizin için derledik.

Babasının Hayalini Gerçekleştiren Diyetisyen Hatice Nur Ege Babasının Hayalini Gerçekleştiren Diyetisyen Hatice Nur Ege

Kariyerine İstanbul FM'de Başlangıç

2011 yıllarında İstanbul FM radyolarında yaptığı programla dikkat çeken Ela Rümeysa Cebeci, ekranlardaki yolculuğuna buradan adım atmıştır. Hızla yükselen bir kariyere sahip olan Cebeci, TRT 1'de muhabir olarak göreve başlamıştır.Kimdir Ela Rümeysa Cebeci (1)

Oyunculuk Kariyerinde Parlak Adımlar

Ela Rümeysa Cebeci'nin televizyon dünyasındaki ilk izi, 2011 yılında Kanıt dizisiyle atılmıştır. Ardından Nuri adlı dizide de yer alarak adından söz ettirmiştir. Oyunculuk yeteneğiyle büyüleyen Cebeci, 2012 yılında Fetih 1453 filmi ve Şevkat Yerimdar dizisiyle kariyerine renk katmıştır.

Eğitimde de Başarılı: Ela Rümeysa Cebeci'nin Akademik Geçmişi

Üniversite eğitimini tamamlayan Cebeci, Nişantaşı Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans eğitimini tamamlamış ve Siyaset Akademisi'nde de bilgi birikimini artırmıştır. İletişim Bölümü'nden mezun olan Cebeci, akademik alanda da başarılı bir isimdir.

Ela Rümeysa Cebeci'nin Dijital Dünyadaki Yansıması

Ünlü ismin Instagram'da "elarumeysacebeci" hesabından yaptığı paylaşımlar, hayranları tarafından ilgiyle takip edilmektedir.